Saturday, December 11, 2010

OH! Praktikal (part 1.rar)

Owh praktikal, knapa la ang wujud, hidup ni bgai xkena apabila ang muncul, oh praktikal…ang tau x, aku bosan duk sni! Ari2 duk tperuk dlm rmh sbb xtau jln nk p mna2, ang tau x?! Jln kat sni dh la berbelit2, tersimpul hbis otak aku nk ingt blk jln, skit lg nk kna langgar oleh beberapa kenderaan ktika aku pth blk msa kat ats faderal ari2 msa 1st time aku nk p praktikal (wah,saspen x?).. Booooooooosaaaaannnn!! Nsib baik la ada gak beberapa buah kawan aku yg amat prihatin kat aku, dpa bwk la gak la aku pusing2 ni wlaupn aku xtau nk p mna haha.. Thx kpd mreka yg tlah mnjayakn ari aku yg brtjuk ‘Mari Menculik Saya, Saya Bosan’..Tp klu dpa bwk aku p mna2 pn msti aku mcm xminat ja nk memborong haha, culture shock kot haha, tp don’t worry, msih byk lg msa utk aku membosankn dri d KL ni haaaaaaa..Kja plak kat PJ, kja aku bleh d ktakn tiap2 ari sma ja, duk dpn PC pas2 bwt flash, agk membosan gak la..tp k la, kja xpnt mcm pkja2 buruh dan pladang2 yg sedang membanting tulang demi keluarga d luar sna 2 hehe elaun pn dpt hehe, jgn jeles ya syg, nti tukr laa tmpt LI 2 okek <3..aku plak dduk kat subang perdana (btl kot nma tmpt ni cmni), haaaa bosannn.. Ari2 tgk kpl trbang duk ulang alik ats kpala ja la sbb rmh ni dkt dgn airport subang, mai la lpak airport subang kwn2, ada aeroplane lg 2 haha..haaaa apa2 pn idop prlu d truskn, so aku trima ja la seadanya, pjam celik pjam celik hbis la LI 2 nti, jgn pjam celik pjam celik pas2 xcelik2 dh la naaa, xbsedia lg :) tp ajal maut d tgn tuhn,trima ja..nti klu LI ni ada bwt hal dgn aku lg aku post la kat sni lg ek,HohoHOHohoHOhoHOo..


Ha, bnda alah ni la yg duk ulang alik ats kpala aku ari2, cute x?

2 comments:

Asyraf Kamarul said...

entri blog jgn la tlis cakar ayam...
teruk betul susah nk baca...
tulis penuh n ada perenggan...

The_Amar said...

haha..
aku bkn lah blogger yg sjati,
aku bwt ni mcm diari ja, xkisah pn klu ada or xda yg nk bca, btw thx :P